Ligin İkinci yarısına hızlı başlayan İl Özel İdarespor evinde rakiplerine geçit vermezken deplasmanda oynayacağı Çandır Belediyespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.
    Yapılan transferler, yönetim ve teknik adam değişikliği ile ikinci yarıya farklı başlayan İl Özel İdarespor aldığı iki galibiyet bir mağlubiyete son olarak geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Çayıralan’ı 5-1’lik net bir skorla geçerek galibiyetini 3’e çıkarmayı başladı.
    Oturmuş bir takım havası taşıyan İl Özel İdarespor hafta sonu ikinci yarının ilk deplasman karşılaşması için Çandır’a hareket edecek. Alınan galibiyetlere deplasman galibiyetini de ekleyerek hız kesmek istemeyen Özel İdare takımının Pazar günü saat 13.00’ da yapacağı karşılaşmaya konsantre olduğunu belirten Teknik Direktör Necip Kepir; “İyi bir takım olduk ve bunun avantajlarını kullanıyoruz. Yakaladığımız hava ile önümüzdeki tüm karşılaşmalardan galip gelmek için elimizden gelen gayreti sahada göstereceğiz. Deplasmanda oynayacağımız Çandır karşılaşması için tüm oyuncularıma güveniyorum. Hava şartları da uygulayacağımız taktiklere uygun olursa galibiyete kesin gözüyle bakıyoruz” dedi.




Editör: TE Bilişim