Yozgat’ta sabah sporu denilince akla gelen Seher Vakti Spor Ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ekip çavuşu Osman İçme’nin Kuyumcu Köyü’nde bulunan bağ evinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. 
Ekip üyelerinin büyük bölümünün katılımı ile gerçekleşen kahvaltı programı öncesi ekip üyeleri sabah sporunu gerçekleştirdi. Osman İçme’nin bahçesindeki sabah sporunu ekip lideri Mehmet Yancıoğlu yaptırdı. 
Sabah sporunun ardından ekip üyeleri tamamen organik ürünlerden hazırlanmış sağlıklı bir sabah kahvaltısında bir araya geldi. 
Renkli görüntüler ve hoş sohbete vesile olan kahvaltı buluşmasına ev sahipliği yapan Osman İçme, davetini katılan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. 
İçme; “Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Onlarla birlikte olmaktan, ekiple bir araya toparlamaktan mutluyum. Mehmet Yancıoğlu’mun disiplini, benim de fedakarlığım olmasaydı 20 yıldır bu ekip bu kadar ayakta kalamazdı. Ekibe herkes giremez, ekibe giriş şekli vardır. Ekibin sağlam bel kemikleri vardır. Bunlar dimdik ayaktadır. Ekibimiz bozulmadan 20 senedir devam etmektedir. Ekip arkadaşlarımın hepsi güzide, bir birinden değerli insanlar hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Seher Vakti Spor Ekibi Lideri Mehmet Yancıoğlu da ev sahipliğinden ötürü Osman İçme’ye teşekkür etti. 
Ekibin yaklaşık 20 yıldır sporda ve çeşitli sosyal etkinliklerde bir araya geldiğini kaydeden Yancıoğlu, havaların ısınması ile birlikte Çamlıkta bir araya gelen ekibin zaman zaman bu tür kahvaltı ve sosyal etkinliklerde bir araya geldiğini belirterek tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim