Sinop'ta yapılan elemelere katılan Boğazlıyan Necatibey İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı yarı finale yükselme başarısı elde etti.

            Sinop'ta oynanan müsabakaların ilk gününde rakibi Karabük'ü temsilcisini 2-1 yenen Necatibey İlköğretim Okulu, ikinci maçında da Kırıkkale temsilcisini 2-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

            Bu sonuçlarla ilk 4'e kalmayı başaran Necatibey Kız Voleybol takımı dün Çorum temsilcisiyle karşılaştığı müsabakayı 2-0 kaybetti. Bugün saat 10.00'da Tokat Ulvi Saime Kaya İlköğretim Okulu ile Yarı Final ilk karşılaşmasını yapacak olan temsilcimiz yarın ise Bartın ekibiyle karşı karşıya gelecek. B grubu 1. Tokat Ulvi.

            Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Kabul, turnuvanın ilk etabında beklenen sonucu aldıklarını söyledi. Kabul; “Çorum temsilcisini geçemedik ancak adımızı yarı finale yazdırmayı başardık. Bu bizim için büyük gurur verici bir olaydır.

            Çünkü rakiplerimize baktığımız zaman hepsi sponsorları olan güçlü ve kendini kanıtlamış takımlar. Tabi ki bu bizim moralimizi bozmuyor, aksine hırslandırıyor ve böylece de yarı finale adımımızı attık” dedi.

            Kabul, “ Artık hedefimiz yarı finalde rakiplerimizi bir bir geçerek, Türkiye Şampiyonluğunu Yozgat'a getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim