Bölgesel Amatör Liginde bu sezon şampiyonluk isteyen ve sezon sonunda 3. lige merhaba deme hedefinde olan temsilcimiz Yozgatspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yozgatspor geçen sezonu Muğlaspor'da tamamlayan bu takımla sezon sonunda şampiyonluk yaşamasının yanı sıra bir çok PTT 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarında forma giyen tecrübeli oyuncu Mustafa Özkaya ile her konuda anlaşmaya vararak kulüp binasında el sıkıştılar.
Kulüp binasında yapılan anlaşmada Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, Yozgatspor teknik direktörü Yahya Ünal ve futbolcu Mustafa Özkaya'nın menajeri Servet Sever'de hazır bulundu.
Yapılan anlaşma sonrasında açıklamada bulunan Mustafa Özkaya, önemli bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu burada şampiyonluk yaşamak istediğini dile getirdi.
Özkaya; ‘’Yozgatspor ile uzun zamandır görüşmelerimiz sürüyordu. Yozgatspor yönetimi ile yaptığımız uzun görüşmeler sonucunda şartlarda anlaşmaya vararak el sıkıştık, hem benim adıma hem de Yozgatspor camiası adına inşallah hayırlı güzel bir sezon olur’’ dedi.

"YAHYA HOCAYLA GÖRÜŞTÜM"

Yozgatspor tesislerine geldiğinde Yozgatspor teknik direktörü Yahya Ünal ile de görüşen Özkaya; ‘’Yönetim ile masaya oturmak adına geldiğim tesislerde ilk olarak Yahya hoca ile karşılaştık ve oturduk konuştuk. Bana takıma oynatacağı oyunu sistemi kendilerinden neler beklendiğine dair şeyleri anlattı. Bu söyledikleri beni daha da heyecanlandırdı hedefleri olan bir takımla görüşmeye geldiğimi bir kez daha anlamıştım sonrasında yönetim ile yaptığımız görüşmeler sonunda anlaşmaya vararak el sıkıştık. Hedefleri olan şampiyonluğa oynayacak köklü bir geçmişi olan büyük Yozgatspor camiasının formasını terleteceğimden dolayı son derece mutluyum. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum’’ diye konuştu.
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün ise, Hocalarının verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve Muğlaspor'dan hem forvet mevkiinde hem de forvet arkası mevkisinde oynama özelliklerine sahip Mustafa Özkaya ile anlaşmaya vardıkları için de son derece mutlu olduklarını söyledi.
Akgün; ‘’Yeni sezon çalışmalarımıza artık yavaş yavaş kendi tesislerimizde toplanarak start vereceğiz. Hiç bir taraftarlarımız endişeye kapılmasın Yozgatspor'un hedefi asla değişmedi hedefimiz şampiyon olmak ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şuana kadar kadromuza kattığımız oyuncuların hepsi de bir birinden kaliteli Yozgatspor'a büyük katkı sağlayacak isimler. Eksik olan bölgeler adına da çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz Allah’ın izniyle de sezon sonunda çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşırız diyerek sözlerini tamamladı.

MUSTAFA ÖZKAYA KİMDİR

1987 Antalya doğumlu olan tecrübeli futbolcu futbol hayatına Süper Lig ekibi Antalyaspor'da başladı. 3 Yıl Antalyaspor forması giyen başarılı oyuncu daha sonra Maltepespor'a kiralandı. Burada başarılı bir performans ortaya koyan Özkaya daha sonra yeniden Antalyaspor'un yolunu tuttu 1 yıl Antalyaspor forması giyen Mustafa Özkaya sırasıyla İnegölspor,Keçirörenspor,Kemerspor,Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Çine Madranspor ve son olarak Muğlaspor formalarını giydi.

Editör: TE Bilişim