Yozgat’ta yaklaşık 20 yıldır sabah sporu ile önemli bir kültürün temsilciliğini yapan Seher Vakti Spor Ekibi’nin yaz dönemi tatil programı adresi bu kez Muğla oldu. Ekibe, Muğla Valisi Amir Çiçek ev sahipliği yaptı.
Dolu dolu geçen bir haftalık Muğla tatilinde Yozgat’ın unutulmayan valisi Amir Çiçek’i ziyaret eden ekip, gördükleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Seher Vakti Spor Ekibi Başkanı Mehmet Yancıoğlu, bir haftalık Muğla programında gösterdiği yakın ilgiden dolayı Yozgat Valisi Amir Çiçek’e teşekkür etti. 
Ekip olarak zaman zaman şehir içi ve dışında toplu olarak gerçekleştirdikleri çeşitli programlar olduğunu anımsatan Yancıoğlu; 
“Bu programlardan bir tanesi de Muğla programıydı. Muğla’nın tarihi ve doğal güzellikleri görme imkanı bulduğumuz, özellikle muhabbet ortamının üst seviyede olduğu bir haftalık tatilde Yozgat’ımızın eski valilerinden Sayın Amir Çiçek’i de ziyaret etme imkanımız oldu.
Muğla programında bize gösterdiği yakın ilgi ile yabancılık yaşatmayan, samimiyeti ile gönüllerimizi ısıtan Sayın Valimiz Amir Çiçek’e teşekkür ediyoruz” dedi. 
Yancıoğlu, programa katılarak dostluk ve samimiyetlerini esirgemeyen ekip arkadaşlarına da katılımlarından dolayı teşekkür etmeyi unutmadı. 

Editör: TE Bilişim