Türkiye Güreş Federasyonu 2. Ligi temsilcimiz Yozgat Belediyesi Spor Kulübü Güreş takımı Kırıkkale’de düzenlenen birinci hafta müsabakalarında rakiplerini 9-0’lık sayı üstünlüğü ile yendi. 
Yozgat Belediyesi Spor Kulübü 2. Başkanı Enver Erkılıç’ın kafile başkanlığında katıldığımız müsabakalara Adana Yüreğir Belediyesi Güreş Takımı ile Çorum Sungurlu Tevfik Odabaşı Güreş Takımları katıldı. 
Her iki takımı da 9-0’lık sayı üstünlüğü ile mağlup ettiğimiz müsabakalarda güreşçilerimizin ortaya koyduğu performans göz doldurdu. 
Müsabaka sonrası gazetemize değerlendirmede bulunan Yozgat Belediyesi Spor Kulübü 2. Başkanı Enver Erkılıç, 15 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda başarılı bir performans sergilendiğini söyledi. 
Sezonun ilk haftasında ortaya çıkan tablonun oldukça umut verici olduğunu belirten Erkılıç, hedefin tüm müsabakalardan başarıyla ayrılarak sezon sonunda güreş birinci ligine çıkmak olduğunu kaydetti. 
Tüm güreşçilere ve antrenörlere gayretlerinden ötürü teşekkür eden Erkılıç, ikinci hafta müsabakalarının Yozgat’ta yapılacağını belirterek, tüm güreş severleri müsabakaları izlemeye davet etti. 

Editör: TE Bilişim