Ziyaret sırasında kulüp yöneticilerinin de tesislerde olması takıma ayrı bir motivasyon kazandırdı. Kızılordu taraftar grubu, hafta sonu oynan Altındağ Belediyespor karşılaşmasında alınan mağlubiyet sonrasında takıma olan güvenlerini hiç yitirmediklerini ve taraftarın her zaman takımın yanında ve destekçisi olması gerektiğini belirterek şampiyon olacaklarına inandıklarını Yozgatsporlu futbolcularla bir kez daha paylaştılar.

Taraftarların kulübe çıktığı sırada Yozgatspor 1959 FK, kulüp başkanı Dr. Kazım Arslan ve asbaşkan Ahmet Akgün'ün de kulüpte olması yönetim ve taraftarların bir araya gelerek teknik ekip ile futbolculara büyük bir moral kaynağı oldu.

Hafta sonu alınan mağlubiyetin bir kaza olduğunu ve mutlaka telafisinin yapılacağını belirten Arslan: "Deplasmanda karşılaşacağımız Çankırı Belediyespor karşılaşması ile tekrar bir galibiyet serisi yakalayacağız. Ben futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibimize güveniyorum. Arkalarında böyle büyük bir taraftar desteğinin olması da tabi ki büyük bir şans ve faktör." dedi.
Editör: TE Bilişim