Yimpaş Yozgatspor teknik direktörü Şenol Kaba, yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp programını belirlediklerini dile getiren Kaba, ‘’15-20 Temmuz tarihlerinde kamp çalışmalarımıza başlamayı planlıyoruz’’ dedi.
İki aşamalı olarak yapacakları kamp programının ilk ayağının Yozgat’ta gerçekleşeceğini dile getiren Kaba, ‘’Kafamızda belirlediğimiz kamp programımızı bu hafta yönetime sunacağız ve yönetim ile yapacağımız görüşme sonrasında kamp çalışmalarımız ile ilgili programı netleştireceğiz’’ diye konuştu.
Yeni transferleri de kamp çalışmaları öncesinde netleştirmek istediklerini vurgulayan Yimpaş Yozgatspor teknik direktöre Şenol Kaba, takıma yeni katılacak olan oyuncuları kamp öncesinde resmi sözleşme imzalamak istediklerini ve bu oyuncuların takımda uyum sorunu yaşamamaları için kampa yetiştirilmeleri gerektiğinin altını çizdi. Takıma katılmasını istedikleri oyuncuların isimlerinin belli olduğunun da altını çizen Kaba, bu oyuncular ile bir ön görüşmenin yapıldığını ve kamp öncesinde bunların Yozgat’a davet edilerek resmi sözleşmeye imza atmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim