Yozgatspor 1959 FK takıma yeni bir kaleci daha takviye ederek kalesini güçlendirdi. Başarılı file bekçisi Aykut’un yanı sıra Mustafa Köseci’yi de renklerine bağlayan Yozgatspor 1959 FK, kalecileriyle bu sezonda göz dolduracak.
Daha önce Etimesgut Belediyespor, Keçiören Bağlumspor ve Sarayönü Belediyespor takımlarında forma giyen ve performansıyla dikkat çeken Mustafa Köseci artık kırmızı siyahlı ekibin kalecisi oldu. Önceki gün Asbaşkan Ahmet Akgün ile birlikte sözleşme imzalayan Mustafa Köseci, çok çalışarak Yozgatspor’u bir üst lige taşımak adına ter dökeceğini belirtti.

AYKUT HAZIR

Öte yandan BAL Ligi’nde Yozgatspor 1959 FK’nın kalesini başarıyla koruyan tecrübeli file bekçisi Aykut’ta antrenman ve hazırlık müsabakalarında sergilediği performansı ile lige hazır olduğunun mesajını verdi.
Geçen sezon Yozgatspor kalesinde pek çok başarılı kurtarışlar yapan ve takımın kritik maçlarında ortaya koyduğu gayret ve performansıyla takımına önemli katkılar sunan tecrübeli file bekçisi de lig öncesi yoğun bir tempoyla çalışarak lige hazırlanıyor. 
Başarılı file bekçisi Aykut’ta geçen yıl kıl payı kaçırılan şampiyonluğu bu yıl Yozgatspor 1959 FK takımıyla yaşamak istediğini söyledi.

Editör: TE Bilişim