Tecrübeli Teknik Direktör Feridun Dündar, aldıkları her üç puan ve galibiyete sevindiklerini, ancak nihai hedefe ulaşabilmek adına ihtiyatlı davranmak ve yere sağlam basmak durumunda olduklarını hatırlattı.

Feridun Dündar, takımda artık birçok şeyin yerine oturduğunu ve oyuncularının artık hem yürekleriyle hem de taktik ve takım oyunuyla oynadığını belirtti.

Kayseri Talas maçında oyuncularının istediği futbolu sahaya yansıtarak, üç puanı koparmasını bildiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Maçta üç oyuncumuzun sakatlanması bizi son dakikalarda biraz sıkıntıya soktu. Ancak buna rağmen yaptığımız değişiklikler ile skoru korumasını bildik ve üç puanı aldık” dedi.

Feridun Dündar, sakatlanan oyuncuların durumlarının iyi olduğunu ve bu hafta oynanacak olan Sivas Demirspor müsabakasında forma giyebileceklerini ifade etti.

Feridun Dündar, lige geriden başladıklarını ve bu yüzden takım olarak hata yapma ve duraklama şanslarının kalmadığını söyleyerek, 

“Geriden başladık ancak daha sonra oyuncularım ve yardımcılarım hep birlikte takımı toparlamayı başardık. Şu anda işler yolunda ancak biz adımlarımızı sağlam atarak, yolumuza devam etmek zorundayız. Aldığımız her galibiyet ile moral ve motivasyonumuzu yeniliyoruz. Ancak bu durum takım olarak bizi farklı bir havaya sokmamalıdır ve sokmayacaktır. Biz her hafta üzerimize düşeni yapacağız ve çıktığımız her müsabakadan mutlak galibiyet ile ayrılacağız” diye konuştu.

Feridun Dündar, takımın bugün itibariyle hafta sonu oynanacak olan Sivas Demirspor maçı için hazırlıklarına başlayacağını söyleyerek, Sivas maçının da önemli bir müsabaka olduğunun altını çizdi. Feridun Dündar, takım olarak iç saha ve deplasman ayrımı yapmadıklarını da bildirerek, 

“Tüm maçlarını kazanmak durumunda olan takım için kolay veya zor maç yoktur. Galip gelinmesi gereken maç vardır. Dolayısıyla kendi evimizde oynayacağımız. Sivas maçı da bu açıdan bizim için önemlidir. Taraftarımızın desteğiyle de inşallah üç puan ile sahadan galip ayrılacağız” şeklinde konuştu. Feridun Dündar, bir sonraki haftayı bay geçeceklerini ve daha sonra Çubuk ile oynayacakları müsabakanın ardından devre arasına gireceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim