Zirveyi yakından ilgilendiren bu müsabakada galip gelen takım liderlik koltuğuna oturacak. Grupta çıktıkları mücadeleler sonunda 8 puan toplayarak ilk iki sırayı paylaşan temsilcilerimizde bu karşılaşmayı kazanan taraf ligde büyük avantaj sağlayacak. 
Hafta başından itibaren antrenör Hüseyin Çelik yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yozgat Hentbolspor'da moraller yerinde. Ligin 4. haftasında deplasmanda Kayseri Gençlikspor'a mağlup olan ancak son hafta maçında Karabük Gençlikspor'u kendi evinde mağlup ederek liderliği tekrardan ele geçiren Yozgat Hentbolspor'da tek düşünce galibiyet. İlk yarının son haftasını maç yapmadan geçecek olan Yozgat Hentbolspor, ilk yarının bitimine iki hafta kala Yozgat Bozokspor karşısında galibiyeti kovalayacak.
Ligde bir maçı eksik ve çıktığı 4 müsabaka sonunda aldığı 4 galibiyetle grupta yenilgisi olmayan tek takım Yozgat Bozokspor ise rakibi Yozgat Hentbolspor karşısında kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Hafta sonu aldığı mağlubiyetle Kayseri Gençlikspor'u liderlikten eden Yozgat Bozokspor'da keyifler yerinde. Ligin 5. haftasında Yozgat Hentbolspor ile karşılaşacak olan Yozgat Bozokspor, ilk yarının son haftasında ise sahasında Karabük Gençlikspor ile karşılaşacak ve ilk yarıyı tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim