Yoluna yenilgisiz devam eden lider Yozgat Bozokspor yarın deplasmanda Zonguldak Sanat Teknikspor ile karşılaşacak. 14 puanla ligde ilk sırada bulunan temsilcimiz ligin ilk yarısında rakibini kendi sahasında ağırlamış ve karşılaşmayı da 42-26 kazanmıştı.  Yozgat Bozokspor ikinci yarıda deplasmanda karşılaşacağı rakibini bir kez daha yenerek şampiyonluk yarışında fire vermek istemiyor. Hafta başından itibaren bu maçın hazırlıklarını sürdüren Bozokspor'da antrenör Abdullah Ceylan, son sıralarda bulunan rakiplerini küçümsemediklerini belirtirken, karşılaşmayı ilk yarı kopartıp ikinci devrede ise alt yapıdan yetişen oyuncuları sahaya süreceğini söyledi. Yozgat'a galibiyet ile döneceklerine inandığını ifade eden Ceylan, şampiyonluk yarışında fire vermek istemediklerini de sözlerine ekledi.
İkinci yarının başlamasıyla birlikte çıktıkları iki karşılaşmayı da farklı kazanan Yozgat Hentbolspor ise zorlu Adana deplasmanında Gençlikspor'u mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. Ligin ilk yarısında rakibini 32-23 mağlup eden Yozgat Hentbolspor bu kez de rakibini deplasmanda devirmenin hesaplarını yapıyor. 
Play-Off için ilk 4 takım arasında yer almak isteyen Adana Gençlikspor için ise Yozgat Hentbolspor maçı dönüm noktası olacak. 12 puan ile 2. sırada yer alan ve aynı puana sahip Kayseri Gençlikspor ile kıyasıya yarışan Yozgat Hentbolspor, Adana deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek istiyor. 
Antrenör Hüseyin Çelik, kendilerini zor bir deplasmanın beklediğini ancak kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Çelik, Adana ekibinin puan tablosundaki sıralamasının kimseyi yanıltmaması gerektiğine değinerek güçlü bir rakibin kendilerini beklediğini söyledi.

Editör: TE Bilişim