Bozok Spor Salonu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi Güreş Antrenörleri nezaretinde yapılan il seçmelerine topla 156 güreşçi katıldı.
Oldukça çekişmeli geçen güreşler sonrasında kendi sıkletlerinde ilk ikiye giren güreşçiler Yozgat Güreş Eğitim Merkezi’nde kampa alınacak.
Türkiye Güreş Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Şakir Kahramanoğlu, Türkiye genelindeki Güreş Eğitim Merkezlerine 2013 – 2014 öğretim yılında alınacak olan güreşçiler için daha önce Yozgat’ın ilçelerde seçmeler yaptıklarını söyledi. ilçelerde yapılan seçmelerin ardından kendi sıkletlerinde dereceye giren sporcuları il seçmesine davet ettiklerini hatırlatan Kahramanoğlu, ‘’İl seçmesinde ise kendi sıkletlerinde ilk iki dereceye giren güreşçilerimizi 29 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında Amasya’da yapılacak olan ikinci aşama sınavına hazırlamak üzere 10 günlüğüne Güreş Eğitim Merkezimizde kampa alacağız’’ dedi. Daha sonra 29 Mayıs tarihinde Amasya’ya gideceklerini vurgulayan Kahramanoğlu, ‘’Orada da sporcularımız tekrar güreşecekler ve başarılı olanlar Güreş Eğitim Merkezlerine alınacak’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim