Karate Antrenörü Mesut Üstünel ile birlikte turnuvaya katılan 7 sporcuyu makamında kabul eden Güneşer sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Karate Antrenörü Mesut Üstünel, Erzurum’da bu yıl 11’incisi düzenlenen Palandöken Uluslararası karate şampiyonasına Yozgat’ı temsilen 7 sporcu ile katıldıklarını söyledi. Bu 7 sporcudan üçünün derece elde ederek 3 bronz madalya ile Yozgat’a döndüklerini dile getiren Üstünel, ‘’Sporcularımız gerçekten orada çok iyi müsabakalar çıkardılar ve madalya beklediğim sporcularım beklentilerimi boşa çıkarmadı’’ dedi.

Türkiye’den 40 ilin ve 25 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada 2 binin üzerinde sporcunun mücadele ettiğini vurgulayan Üstünel, ‘’Bu kadar çok sporcu arasında müsabakaya çıkan 47 Kilo Genç Bayanlarda Elif İrem Geniş, Ümit Erkeklerde 50 kiloda Emre Açıkgöz ve yıldız bayanlarda 37 kiloda Futmanur Arslan üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazandılar’’ diye konuştu.
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgat’ı uluslar arası bir turnuvada temsil ederek gururlandıran ve Yozgat’a madalya ile dönme başarısını gösteren karatecileri canı gönülden kutladığını ifade ederek başarılarının devamının gelmesi dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim