Erzurum'da katıldığı eğitim çalışması sonrasında Yozgat'a geleceği bildirilen teknik direktör Şenol Kaba, tercihini uçaktan yana kullanınca, Yozgat yerine Ankara'ya geçtiği bildirildi. Çarşamba gününe kadar ozgat'a gelmesi beklenilen teknik direktör Kaba ve ekibi, önce yönetim transfer komitesiyle, sonrasında da yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geleceği kaydedildi.
Teknik direktör Şenol Kaba, transferi düşünelen futbolcularla yapılan ön görümelerde elde edilen sonuçlara göre takımın oluşturulmasının daha uygun görüldüğünün altını çizerek, gereğinin yapıldığını, acele edip, yanlış yapmak istemediklerini bildirdi. Teknik direktör Şenol Kaba, taraftarların ve Yozgatlıların takımlarına sahip çıkması halinde hedefe ulaşabilecek kadronun oluşturulacağını ifade etti. Kaba, yapılan görüşmelerde er futbolcunun birden fazla alternatifinin düşünüldüğüne vurgu yaparak, şunları anlattı:
''Şampiyonluk sadece bizlerin ve futbolcuların isteği ile olunabilecek bir durum değil. Tüm şartların oluşması gerekir. Taraftarımız ve Yozgat halkı şampiyonluğu isteyip, bu isteğini de takıma yansıtmaya başladığında şampiyonluk kaçınılmaz olur.  Yani her şeyin takıma, teknik heete, yönetime bırakılması hedeften sapmaları da beraberinde getirir. Şampiyon oan takımlara baktığımızda takım kadar, şehrinde hazır olduğunu görmek mümkün.''
Editör: TE Bilişim