Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Gençlik Merkezi olarak bakanlığın “İyilik ağacı projesi” kapsamında iyilikleri yaygınlaştırma adına Şefaatli ilçesine bir rehabilitasyon merkezi getirildiğini söyledi. 
Şefaatli’nin merkez ve köylerinden gelen gençlerin eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinde boyma yapıldığını belirterek; “Kendi dünyalarında mutlu olacak faaliyetler yapıldı. Genç Dönüşüm projesinde toplanan kırtasiye setleri ve boyama kitapları hediye edildi. Okuma becerisi olanlara kitap hediye edildi ve müzik dinletisi sunuldu. Şefaatli gitmişken yine “Genç Dönüşüm “projesinde toplanan kırtasiye Şefaali İmam Hatip Lisesi öğrencilerin tamamına  hediye ettik” dedi. 
Sapmaz, şunları söyledi: “Projeye katılan rehabilite merkezi öğrencileri ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri Yozgat’a gelip kendileri ile ilgilenen Gençlik Merkezi liderlerine teşekkür etti. Hatırlanmanın ve ilgilenilmenin mutluluğunu yaşadı. Bizlerde Yozgat Gençlik Merkezi olarak uzak yakın demeden Güçlü yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim