Yozgat'ta mahalle aralarında ve sokaklarda keşfedilmeyi bekleyen bir çok yeteneği Türk futboluna kazandırmak hedefinde olan Yozgatspor bu anlamda açtığı ve bütün yaz boyunca devam edecek olan Yaz Futbol Okulu seçmeleri sonunda belirlenen bir çok genç yeteneği Türk futboluna sunmak adına bayram sonunda çalışmalarına başlayacak.
Yozgatspor Yaz Futbol Okulu seçmelerine Yozgat merkez olmak üzere bir çok ilçelerden de genç futbolcu adayları aileleri ile başvurdu. 
Yoğun bir ilgi içerisinde geçen seçmelerde Yozgatspor Altyapı Antrenörleri Nihat Tinel ve Mehmet Avşar tarafından Yozgatspor'un geleceği olan bir çok genç yetenek belirlendi.
Kategori olarak ayrılan bir çok yetenekli gençler Bayram sonunda startını verecek olan Yozgatspor Yaz Futbol Okulunda hocalarının gözüne girmeyi ve kendilerini gösterme fırsatı arayacaklar.
Yozgatspor Altyapı Sorumlusu Nihat Tinel, açtıkları Yozgatspor Yaz Futbol okulu seçmelerine çok büyük ilgi gösterildiğini ifade etti. Yozgatspor'un yeni genç yetenekleri keşfetmek adına açtığı Yaz Futbol Okulu seçmelerini tamamlarken kırmızı-siyahlı ekibin altyapı sorumlusu olan Nihat Tinel, seçmelere gösterilen büyük ilgi ve katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tinel, ‘’Türk futboluna kazandırmak için Yozgat'ta keşfedilmeyi bekleyen yeni genç yetenekleri belirlemek adına açtığımız Yozgatspor Yaz Futbol Okulu seçmelerine il genelinden çok büyük bir katılım ve ilgi vardı. Katılımın büyük olmasının yanı sıra ilgi ve alakanın da bu kadar üst seviye de olması bizleri çok memnun etti’’ dedi.
Seçmelerin tamamlandığını ve bayram sonunda seçilen genç yeteneklerle Yaz Futbol Okulunu resmen açacaklarının altını çizen Tinel; ‘’Yapılan katılımın yoğun olması nedeniyle ayırdığımız kategoriler sonunda yaptığımız çalışmalar neticesinde uzun zamandır aralıksız şekilde devam eden seçmelerimizi tamamladık. Artık bundan sonra seçtiğimiz isimleri hem Yozgatspor A takımına hem de Türk futboluna kazandırma hedefi içerisinde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yozgatspor Yaz Futbol Okulunu bayram sonunda resmen açarak yetenekli olan futbolcu adaylarımızın daha gelişmesi ve üzerine koymaları konusunda kamp dönemimize başlayacağız. Yozgatspor Altyapı antrenörleri olarak çok iyi imkanlara sahibiz. Bizlerin Yozgatspor A takımına ve Türk futboluna yeni genç yetenekleri kazandırmamız için ve genç yetenekli yıldız oyuncuların en iyi imkanlar içerisinde yetişmesi adına büyük bir özveri gösteren başta Yozgatspor Kulüp Başkanımız Kazım Arslan, Asbaşkanımız Ahmet Akgün olmak üzere tüm Yozgatspor yönetimine teşekkürlerimi sunarım gerçekten verilen imkanlar sonunda bu imkanlara sahip olduğumuz için şanslıyız ve mutluyuz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim