Trabzonspor’a transfer olduktan sonra antrenmanlarda hazırlık maçlarında ve ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Kayseri Erciyesspor maçlarında gösterdiği başarılı performans sonunda Teknik Direktör Vahid Halilhodziç’in vazgeçemediği isimler arasına giren Mehmet Ekici Trabzonspor’un Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Fenerbahçe mücadelesinde de sahadaki yerini alacak.
Bu karşılaşmada da diğer karşılaşmalarda olduğu gibi forvet arkasında görev alması beklenen Mehmet Ekici’nin antrenmanlardaki başarılı performansı Teknik Direktör Vahid Halilhodziç’in yüzünü güldürdü.

Trabzon medyasına açıklamalarda bulunan Yozgat’lı futbolcu Mehmet Ekici, Türkiye de kendisi adına ilk derbisine çıkacak olmasından dolayı son derece heyecanlı olduğunu ifade ettiği öğrenildi.
Ekici daha sonra şu görüşlere yer verdi, ‘’Fenerbahçe maçı burada çok önemli.
Herkes şuanda takım halinde bu maça kilitlenmiş durumdayız ve sabırsızlıkla Pazar günkü maçı bekliyoruz. Takımın ile birlikte Trabzon şehri de bu maça kilitlenmiş durumdalar. Bizlerden galibiyet bekliyorlar ve benim adıma Fenerbahçe mücadelesi Türkiye kariyerim deki ilk mücadelem olacağından dolayı son derece mutluyum. Yozgat’ta ki ailemde bu karşılaşmayı izleyecekler ve dualarının da benle olacağını biliyorum.
Hocamın bana vereceği görevi sahada 90 dakika boyunca harfiyen yerine getirebilmek adına elimden gelenin fazlasının yapacağım ve Fenerbahçe’yi buradan puansız göndereceğiz’’ dedi.

Editör: TE Bilişim