Nevşehir’de kamp çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Sadettin Dülger, Nevşehir’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nde günde çift idmanla yeni sezona hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Yeni  bir ekip ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini hatırlatan Dülger, ‘’Yozgatspor yeni bir oluşum içerisine girdi. Bu oluşum içerisinde bize de takımı kurma görevi düştü. Süremiz azalmasına karşılık gerekli çalışmaları yaptık. Yozgat'ta 10 günlük birinci dönem kamp çalışmamızın ardından Nevşehir'e geldik. Burada hem iyi bir çalışma ortamı hem de özel maç yapma imkanı bulduk. Şu an çalışmalarımız çok iyi. Guruptaki her takım kadar şampiyonluk şansımız var’’ dedi.
Yozgatspor’da geçen yıldan sadece Adem Gültekin’in kaldığını hatırlatan Dülger, ‘’Takımı tamamen yeniden kurduk. Bunun için de Türkiye'nin değişik bölgelerinden daha önce çalıştığımız, tanıdığımız futbolcuları aldık. Genellikle genç ağırlıklı bir kadromuz var ve gelecek için hepsinden çok ümitliyim’’ diye konuştu.
Takım kaptanı Serhat ise kamp döneminde takımın iyi bir hava yakaladığını ifade ederek, yeni sezonda tüm futbolcuların Yozgatspor'u başarıya taşımak için gayret göstereceğini anlattı.

Editör: TE Bilişim