Yozgat 1. Amatör küme Futbol Lig’inde mücadele edecek olan Boğazlıyan Şekerspor'da transfer sezonu öncesi sessizlik devam ederken yeni sezonda takımı başarıya taşıyacak isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. 
Antrenör Doğan Ayyıldız'ın stoper mevki konusunda listenin ilk sırasında yer alan ve geçen sezon Hacılar Erciyesspor'da forma giyen deneyimli futbolcu Rıdvan Karakaya eski takımı Boğazlıyan Şekerspor'a dönmek için yeşil ışık yaktı.
Boğazlıyan Şekerspor'da gündemin ilk sırasında  “transfer” yatıyor. Bu sezon güçlü bir kadro kurma hedefi içerisinde olan Yeşil-Sarılı yönetim, rotayı transfere çevirdi.
Boğazlıyan Şekerspor'da transfer komitesi, transfer için önümüzdeki günlerde startı vermesi beklenirken bir kaç futbolcu ile masaya oturarak bu futbolcularla anlaşma zemini arayacak.
Boğazlıyan Şekerspor'un tecrübeli antrenörü Doğan Ayyıldız'ın bu hafta yönetimle bir araya gelerek hazırladığı transfer raporunu sunacağı bu raporda ise stoper mevkiinin ilk sırasında eski futbolcusu Rıdvan Karakaya'nın bulunduğu öğrenildi.
Bu konuda futbolcu ile bir görüşme gerçekleştiren yeşil-sarılı yönetim Rıdvan Karakaya'ya  “Hiçbir yere söz verme, bizden haber bekle” talimatı verdi. Şekerspor yönetimi, önümüzdeki günlerde tecrübeli stoper ile görüşmek üzere masaya oturarak anlaşma zemini arayacağı gelen bilgiler arasında.
Boğazlıyan Şekerspor kanadında bu gelişmeler yaşanırken deneyimli stoper Rıdvan Karakaya kanadında ise olumlu gelişmelerde yaşanmaya başladı.
Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız ile bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli futbolcu Rıdvan Karakaya, çok sevdiği hocasına bu sezon Şekerspor'a dönmek istediğini ve önümüzdeki sezon Boğazlıyan Şekerspor formasını yeniden terletmek istediğini söylediği kaydedildi.
Yakın çevresine de transferi hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Rıdvan Karakaya'nın Boğazlıyan Şekerspor'da yeniden forma giymek istediğini burada da dile getirdiği ve bu transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

HACILAR’DA DEVAM ETMEYECEK

Geçen sezona Kayseri Süper Amatör ligi ekibi Yeni Mahalle Ufuklarspor'da başlayan Rıdvan Karakaya, devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekibi Hacılar Erciyesspor’a transfer olmuştu. Hacılar Erciyesspor'da geçirdiği yarım sezonda başarılı bir performans ortaya koyan tecrübeli oyuncu Rıdvan Karakaya, sezonun sona ermesiyle birlikte Hacılar Erciyesspor’dan ayrıldı. Bu ayrılık üzerine tecrübeli oyuncuya, bir çok takımdan teklifler geliyor. Teklifler karşısında memnun kalan Rıdvan Karakaya, Boğazlıyan Şekerspor’la yapacağı görüşmenin neticesine göre hareket edecek.

Editör: TE Bilişim