Bozok Spor Salonunda Antrenör Abdullah Ceylan gözetiminde çalışmalarını sürdüren Yozgat Bozokspor, kulüp başkanı Cenker Doğan takımının önceki günkü antrenmanını izledikten sonra sporculara tatlı ikramında bulundu.
Geçen sene ligin son haftasında oynadıkları Sivas Cumhuriyet Üniversitesi müsabakası sonrasında birinci lige yükselme müsabakalarına katılma hakkındı kaybettiklerini söyledi. Bu yıl genç ve hızlı oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduklarını dile getiren Doğan, ‘’Geçen seneden kalan 3 tecrübeli oyuncumuzun yanına alt yapıdan yetişen ve tranfser ettiğimiz genç milli oyuncuları takımımıza kazandırdık. Geçen sene olduğu gibi hedefimiz bu yıl da 1. Lig’’ dedi.
Bu yıl ilk kez düzenlenen Bölgesel Hentbol Ligi'nde oynadıkları tüm grup maçlarını kazanarak 2. Lig'e yükselen ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilmek durumunda kalan Kırşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü takımından 8 genç milli oyuncuyu kadrolarına kattıklarını anlatan Doğan, ‘’Bu oyuncular bu gün yarın takım ile antrenmanlara çıkacaklar. Kırşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü'nün ligden çekilmesiyle ilk haftayı maç yapmadan geçireceğiz. İkinci hafta deplasmanda Sivas Gençlikspor Kulübü ile karşı karşıya geleceğiz’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim