Yozgatspor 1959 FK yöneticisi Ahmet Akgün, Vakıf Bank’tan Yozgatspor için destek hesabı açtıklarını ve kırmızı siyahlı takıma destek vermek isteyenlerin Vakıf Bank’taki hesap numarasına destek parası yatırabileceklerini söyledi.

Bu hesabın 2015-2016 sezonu boyunca aktif olacağını hesaba yardımda bulunacak herkese şimdiden teşekkür ettiğini dile getiren Akgün, ‘’Yozgatspor bu memleketin takımı bizler ise emanetçiyiz. Bu işi bizden daha iyi yapacak kişi veya kişiler olduğu takdirde görevi seve seve devredebiliriz. Yozgatspor 1959 FK büyük bir camia. Bütün futbolcular da bunun bilincinde. Yozgatspor store otobüsü de hazırlık safhasında. İlk maçımızda stadyum önünde satışa hazır bir durumda olacak. Yozgatspor 1959 FK bu sezon çok güçlü olarak liderliğe oynayacak.

 Hocamızla anlaştıktan sonra hiç vakit geçirmeden iç transferde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda oyuncularımızla anlaşmaya çalışıyoruz. Teknik direktör Tahir Çopur’un verdiği raporda yer alan 9 oyuncudan bir çoğu ile anlaştık. Anlaşma yaparken de geçen sezonun ikinci yarısında takıma yüksek ücretler alarak transfer olan bu yüzden de yine maddi açıdan yüksek bedeller bekleyen oyunculara bu beklentilerinin karşılanamayacağı söylendi. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyoruz ve transfer ücretleri buna göre değerlendirecek, yapılan görüşmelerde futbolcu arkadaşlarımızı kendilerini kırmızı siyahlı kulübe bağlayan imzaları attıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız.

Oğuzhan, Semih Türe, Hakkı Tosun, Deniz Sığa, Abdullah Tuna ile görüşmelerimiz halen devam etmekte. Kulüp bütçesini ve Yozgatspor’a maddi yardımları olan Yozgat esnafının haklarını koruyacak israftan kaçınacağız. İç ve dış transferde görüşmelere aralıksız devam ediyoruz. Farklı kulüplerde futbol hayatını sürdüren ve Yozgatlı olan futbolculardan takımda oynayabilecekleri yönünde teklifler alıyoruz. Teknik heyet 20-21-22-23 Temmuz’da seçmeler yapacak bu seçmelerde Yozgatspor’a yakışan futbolcular bulacağız’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim