Kırmızı siyahlı ekibin Başkanı Nurullah Nurdoğan, iyi bir kadro oluşturulmasına yönelik hazırlanan transfer listesinin uygulamaya konulup, istenilen hedefine ulaşabilmesi için mali yönden de güçlü olması gerektiğine işaret etti.
Mali kaynak konusunda Yimpaş Holding tarafından yapılacak desteğin dışında kaynak sağlayabilecek kurum, kuruluş ve il yöneticileriyle çeşitli görüşmelerde bulunduğunu hatırlatan Nurdoğan, bunun dışında Yozgat dışında ikamet eden isimlerle de temasa geçtiklerini bildirdi. Kulüp Başkanı Nurdoğan, ''Elimizde transfer edebileceğimiz alternatifli listemiz hazır. Öncelikle iç transfer konusunun çözümlenmesi konusunda arkadaşlarımız gerekli çalışmalara bu hafta sonuna kadar başlayacaklar. Sonrasında ise dış transfer çalışmalarına yöneleceğiz'' dedi.
İyi ve güçlü bir kadronun oluşturulabilmesi kadar, oluşturulan kadronun hedefine ulaşabilmesi için mali yönden de güçlüü olunması gerektiğine işaret eden kırmızı siyahlı ekibin Başkanı Nurullah Nurdoğan, bu konuda da gerekli temasları sürdürdüklerini, geçtiğimiz haftalarda Ankara ve İstanbul'da bulunan bazı isimlerle, işadamları ile görüşmelerde bulunduklarının altını çizdi.
Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurullah Nurdoğan, il yöneticileri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ile de yaptıkları çeşitli görüşmelerle mali bütçenin desteklenmesi noktasında yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını da kaydetti. Nurdoğan, ''Ligde iyi bir tecrübe edindik. Bu tecrübe ile yeni sezonda hata yapmadan şampiyonluk turunu atmak istiyoruz. İyi bir takımın, hedefli bir takımın oluşturulması belirli bir maliyet istiyor. Bu maliyet, sezon devam ederken artıyor. O nedenle oluşturulacak hedefli bir ekibin hedefine giderken, tökezlememesi için iyi bir bütçe yapmamız ve kaynak oluşturmamız gerekiyor. Bu yönde de çalışmalarız devam ediyor'' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim