Yozgat’ta futbol, basketbol, voleybol ve diğer spor branşlarında sportif müsabakalara katılmak üzere yeni kurulan, kulüp  Başkanlığını Çetin Uyar, Başkan Yardımcılığını ise Abdurrahman Doğan’ın yürüttüğü ve yönetiminde Yozgatspor camiasının tanıdığı bir çok ismin yer aldığı ÇamlıkSpor’da hedef Yozgatlı gençlere sahip çıkarak onları sporda bir araya getirmek olarak belirlendi. Çamlık Spor ilk resmi müsabakalarına futbolda Yozgat İkinci Amatör küme müsabakalarına katılarak gerçekleştirecek.
Çamlık sporun kuruluş aşaması ve katılacağı müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan kulüp Başkanı Çetin Uyar, ‘’50 yıllık bir geçmişe sahip olan yıllar önce fesih edilen Yozgat Çamlıkspor’u  Yozgat’ta spora ve futbola gönül vermiş arkadaşlarımız ile bir araya gelerek yeniden kurduk. Amacımız Yozgat’taki kulüp sayısını artmasına katkı sağlayarak, Yozgat sporuna elimizden geldiği kadar destek olmak’’ dedi.
Kulüp Başkanı Çetin Uyar ‘’Çok iyi bir yönetim ve kadro kurarak, örnek bir kulüp olma hedefiyle yola çıktık. İlk resmi müsabakaya futbol ile start veriyoruz. Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak olan Yozgat İkinci Amatör küme lig müsabakaları öncesinde futbol  takımımızı kurduk. Yozgat’ta uzun yıllar futbol oynamış kalitesi ve tecrübesi ile adından söz ettirmiş arkadaşlarımızdan oluşan bir takım oluşturduk. Tecrübeli futbolcularımızın yanında genç oyuncuları da bünyemize kattık. Yozgatlı sporseverler genç, koşan ve oynadığı futbolla dikkat çeken bir Çamlıkspor izleyecekler. Müsabakalar öncesi antrenman programımızı hızlandırdık. Gerek antrenmanlar gerekse hazırlık maçları ile lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çamlıkspor’un ligdeki hedefi şampiyonluk. Lig sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Takımımız bunu başaracak güçte’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim