Yavuz, Azatlı deplasmanında oynanan maçta Yozgatspor’u izlemeye gelen taraftarın yanı sıra, farklı sporseverlerin de tribünleri doldurduğunu bildirdi. Yavuz, “Kaymakam dahi ilk kez maça gelmiş. Yozgatspor’u izlemek için tribünde yerini aldı. Tabi ki bu bizi gururlandırdı ve onurlandırdı” dedi.
Transfer sezonu öncesi iki oyuncuyla ciddi görüşme yaptıklarını bildiren Aydın Yavuz, transferlerin gerçekleşemediğini, bazen oyuncuların aile hayatı ve kendi özel şartlarının da transfere mani olduğuna dikkat çekti. Teknik direktör Yavuz, “Mesela Azatlı’nın yetenekli bir evladı maçta dikkatimizi çekmişti. Bilgilerini arşivimize ekledik o da bize ‘Yozgatspor’da oynamak benim için şereftir’ dedi. Bunlar maçın önüne geçen, olumlu diyaloglar oldu” diye konuştu.
Yozgatspor’un yerinin BAL olamayacağına bir kez daha vurgu yapan Yavuz, “Bizler bunun bilincindeyiz. Ama bazen hatalar da yapabiliyoruz. Neticede ise doğru işler ve hamleler yapan bu işi başarıyor. Bizim de gayretimiz bu yönde” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim