Devre arasını en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyerek, ligi istedikleri yerde tamamlamak arzusunda olduklarını bildiren Yozgat Bozokspor Hentbol Kulübü Başkanı Cenker Doğan, takıma yapmayı düşündükleri iki takviye oyuncu ile her konuda anlaştıklarını, resmi işlemlerin tamamlanmasına çalıştıklarını söyledi.

Doğan, iki oyuncunun ikinci yarının ikinci haftasında oynayacakları maça yetiştireceklerini bildirdi. Ligin ilk yarısını 17 puan ile üçüncü sırada tamamlayan Yozgat Bozokspor, ikinci yarının ilk haftasında Pazar günü Ankara deplasmanında Hentbolspor takımı ile karşılaşacak.

Ligin ikinci yarısı Cumartesi günü oynanacak Konya Selçuklu Belediyesi-Serik Belediyesi maçı ile başlayacak. Pazar günü lider Aziziye Belediyesi Termalspor, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni, takipçisi Beykoz Belediyespor ise Aydın PTT Spor'u konuk edecek. Pazar günü ayrıca Bahçeşehir Okulları-Ankara Metropol, Sakarya Büyükşehir Belediye-Anadolu Üniversitesi maçları oynanacak, Rize Gençlikspor ilk haftayı dinlenerek geçirecek. 

Editör: TE Bilişim