Maça hızlı başlayan Boğazlıyan Şekerspor oldu. Maçın henüz 5. dakikasında yeni transfer Çağatay rakiplerini geçtikten sonra sol kanattan hızla savunmanın arkasına sarkan Rıza’yı gördü ceza alanı içerisine girer girmez topla buluşan Rıza şık bir vuruşla fileleri havalandırdı 1-0.
Bu golden sonra bocalamaya başlayan ve ilk 20. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü rakibi Sarıkaya Belediyespor takımına kaptıran Boğazlıyan Şekerspor kalesinde arka arkaya tehlikeli pozisyonlar görmeye başladı.

Maçın 38. dakikasında bu kez sağ kanattan gelişen Sarıkaya Belediyespor atağında ceza alanı içerisine gönderilen topta ceza alanı içerisinde Şekerspor savunması bu topu uzaklaştıramayınca Sarıkaya Belediyespor maçta beraberliği sağladı 1-1.
40. dakikada sol kanattan Rıza ile gelişen hızlı Boğazlıyan Şekerspor akınında ceza alanı içerisine yapılan sert ortaya Şamil dokunda kaleciyi geçen topu son anda Sarıkaya Belediyespor defansı çizgiden çıkararak topu kornere yolladı.

Maçın 45 dakikasında orta sahada Çağatay’ın hazırladığı pozisyonda ceza alanı önünde topla buluşan Şamil ceza alanı içerisinde top bekleyen Hakan’ı gördü ve  Hakanın yarım volesi direkte patladı ve karşılaşmanın ilk yarısı atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
Maçın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleriyle başlayan Boğazlıyan Şekerspor rakip kalede sağlı sollu ataklarla gol aramaya başladı.
Maçın 48 dakikasında hızlı ve etkili gelişen Şekerspor atağınca Şamil’in sert vuruşunu Sarıkaya Kaleci son anda çıkarırken Şekerspor’un yeni transferi Hasan fırsatçılığını konuşturarak kaleciden dönen topu filelere yolladı 2-1.
Bu golden oyun üstünlüğünü tamamen eline alan ve tek kale oynamaya başlayan Boğazlıyan Şekerspor’da gollerle yağmurla birlikte sağanak şeklinde gelmeye başladı.

Maçın 50 dakikasında Şekerspor atağında orta sahadan topla buluşan Umut iki rakibi estetik bir çalımla geçerek Hakan’a gönderdiği akıl dolu pasta topla buluşan Hakan çabukluluğuyla kaleciyi geçerek farkı ikiye çıkardı 3-1.
Maçın 58 dakikasında yine tehlikeli gelişen Şekerspor atağında sol kanattan topla buluşan Çağatay uzun bir pasla bir anda atağı sağ kanada çevirdi o bölgede topla buluşan Hakan çaprazdan sert vuruşla Sarıkaya filelerini bir kez daha havalandırdı 4-1.
Maçın 65 dakikasında sağ kanattan Oğuzhan ile hızlı çıkan Şekerspor’da sağ çizgide top bekleyen Hakan ceza alanı içerisine bekletmeden gönderdiği topta ceza alanı içerisinde kendisini unutturan Erdeniz şık vuruşla fileleri bir kez daha sarstı 5-1.
Maçın 78 dakikasında orta sahadan kaptığı topla hızlı çıkan Şekerspor’da ceza alanı içerisinde bekleyen Şamil topla buluşur buluşmaz dönerek yaptığı vuruşla farkı beşe çıkardı 6-1.

Maçın 82 dakikasında sol kanattan Şekerspor’da umut topla buluştu ve rakibini geçtikten sonra son çizgiye inerken yaptığı ortada ceza alanı içerisinde bu topa iyi yükselen Şamil şık kafa vuruşuyla fileleri bir kez daha havalandırdı 7-1.
Maçın 90 dakikasında nadir gelişen Sarıkaya Belediyespor atağında ceza alanı içerisine girerken yapılan sert vuruşta top filelerle buluştu ve Sarıkaya maçta farkı 5’e indirirken bu gol aynı zamanda maçında skorunu ilan eden gol oldu.

Editör: TE Bilişim