Yerköyspor ve Bozokspor'un ardından Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine yükselecek son ekibin belli olacağı play-off finalinde, Boğazlıyan Sağlıkspor ile Sorgungücü yarın saat 17:00'da Sarıkaya İlçe Stadı'nda karşılaşacaklar.
"SAĞLIKSPOR ÖZLEME SON VERMEK İSTİYOR"
Yarın play-off finalinde Sorgungücü ile karşılaşacak olan Boğazlıyan Sağlıkspor bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak artık tamamen final maçına konsantre olmuş durumda.
Uzun yıllardır Yozgat İkinci Amatör Küme Futbol Lig’ine mücadele eden her sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Boğazlıyan Sağlıkspor bu sefer ayağına gelen son fırsatı değerlendirmek için kenetlenmiş durumda.
Yıllardır özlem duyduğu Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine artık merhaba deme hedefinde olan sarı kırmızılı camia da tüm gözler yarın Sarıkaya İlçe Stadyumunda oynanacak olan Sorgungücü maçına çevrilmiş durumda.
"YÜKSELME ZAMANIMIZ GELDİ"
Boğazlıyan Sağlıkspor yöneticisi Bülent Uçar, "Artık uzun zamandır adeta özlemle bekledikleri Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine yükselme zamanlarının geldiğini ve bunun için yarın Sorgungücü engelini geçerek bu hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.
Uçar; "Tam kadro eksiksiz şekilde Sorgungücü maçına hazır durumdayız. Gerek futbolcu kardeşlerimiz gerekse camia olarak tamamen yarın oynayacağımız final maçına kilitlenmiş durumdayız. Bizleri bu sefer başaracağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Ayrıca bizlere destek vermek isteyen taraftarlarımızı maça götürmek içinde çarşı merkezinde araç kaldıracağız. İnşallah ilçemiz Boğazlıyan'a şampiyonluk şarkıları eşliğinde döneriz" dedi.
"SORGUNGÜCÜ TARİHİNDE İLKEZ BU BAŞARIYI YAKALAMAK HEDEFİNDE"
Play- Off finalinde Boğazlıyan Sağlıkspor'un rakibi olan Sorgungücü'nde de tamamen gözler yarın oynayacak olan final mücadelesine çevrilmiş durumda.
Bu sezon yeni kurulan bir takım olan siyah beyazlı ekip final mücadelesinde rakibi Boğazlıyan Sağlıkspor'u yenerek tarihinde ilk kez Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine adını yazdırmak ve şampiyonluğa ulaşmak istiyor.
Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Sorgungücü ekibinde zorlu final mücadelesi öncesinde eksik sakat ve kart cezalı oyuncunun bulunmaması ve karşılaşmaya takımın tam kadro olarak çıkacak olması zorlu final öncesinde Sorgungücü camiasını mutlu etti.

Editör: TE Bilişim