T.F.F. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor, ligdeki en önemli ve zorlu sınavlarından birini Bursa Nilüferspor karşısında verdi. Dün kendi sahasında misafir ettiği Bursa Nilüferspor ile oynadığı karşılaşma sonunda 0-0 berabere kaldı.
    Bayram için verilen arada moral ve güç toplayan temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor,  Tarsus İdman Yurdu maçında kaybettiği puanları telafi etme gayretiyle ve galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada umduğunu bulamadı.
    Her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmada takımlar gol bulmak için kınan kırana bir mücadele sergiledi.  Ancak yakalanan gol pozisyonlarını gole çeviremeyen her iki takım da karşılaşmadan golsüz ayrıldı.    
    Ligin 12.haftasında alınan toplu sonuçlara göre temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor 17 puan ile 6. sıraya yükselirken, rakibi Bursa Nilüferspor ise 15 puan ile 8. sıraya yükseldi.
Yimpaş Yozgatspor
1.KUBİLAY ANTEPLİOĞLU, 2.DOĞAN ŞENGÜL, 3.BURAK EMRE KAYAN, 4. ERAY ŞEKERCİ, 5. TAYFUN YANAR, 6. BORA ÇOBAN, 7. VELİ TORUN, 8. MUHAMMED ONUR DEMİR, 9. NECATİ KARADAĞ, 10. ERSOY YILMAZ, 11. VEHBİ FURKAN YILDIRIM
Yedekler
İBRAHİM KARACA,  SİNAN SARIKURT,  SERKAN ÇELİK, ERGİN PEKTAŞ, ÇETİNER TUNCER,  CEMAL IŞIK, GÜRKAN ALKAN
Teknik Sorumlu
ALAADDİN DEMİRÖZÜ
Bursa Nilüferspor
1. UMUT AKKOÇ, 2.FATİH TÜRKMEN, 3. ŞÜKRÜ ŞENOCAK, 4. ANIL SARAK, 5. KORAY SÖNMEZ UYSAL, 6. ERMAN ERTEN, 7.ONUR KOLAY, 8.SAMET GÜNHAN, 9. KEMAL AKBABA, 10.TANER VATANSEVER, 11. GÖKHAN KARADENİZ
Yedekler
ÖZKAN ERSÖZ, DOĞAN DOĞRU, SERHAT BALCİLAR, MUHAMMET FATİH KOÇ, BARIŞ KAZER, MESUT GENÇ, CEVAT ÖZLER
Teknik Sorumlu
KUDRET KAR
Editör: TE Bilişim