14 takımın mücadele edeceği Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’i 2014-2015 sezonu açılışı düzenlenen tören ile yapıldı. Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’i açılış müsabakası olan SHÇEKspor Çayıralan Esnafspor maçının santra vuruşunu yapan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, resmen ligin açılışını yapmış oldu.

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, açılışta yaptığı konuşmada, bu sezon da Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun’un verdiği destekle başladıklarını söyledi. Bunun amatör sporun gelişmesi açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Bektaş, Türkiye’de sporun gelişmesi için önemli adımların atıldığını ifade etti.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun ise, Yozgat amatörünün gelişmesine geçen yıllar olduğu gibi bu yıl da destek olacağını belirtti. Spora ve eğitime yapılan yatırımların vergiden düştüğünü dile getiren Coşkun, ‘’Yozgat’ta sporun ve eğitimin gelişmesi için bu yönüyle de katkı sağlamaya gayret göstereceğiz. Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’inin açılışını yapıyoruz bütün takımlara başarılar diliyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, Yönetim Kurulu ve takım oyuncuları günün anısına Osman Coşkun’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Başkan Bektaş, Amatör spora katkılarından dolayı Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun’a plaket, kulüp temsilcileri ise çiçek ve forma hediye etti.

Editör: TE Bilişim