Federasyon Başkanı Hakan Bektaş başkanlığındaki toplantıda Futbol il Temsilcisi Mehmet Karakoç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yozgat Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Alper de hazır bulundu. 
Toplantıda geçen sezonun genel bir değerlendirilmesi yapılırken, yeni sezonda yapılacak uygulamalar hakkında bilgiler aktarılıp, kulüp yöneticilerinin önerileri alındı. 2015-2016 futbol sezonu talimatnamesinin henüz belli olmadığı, bu nedenle yapılan görüşmelerin ve önerilerin sadece tavsiye niteliğinde olduğu, yönetmenliğin belli olmasının ardından tavsiye kararlarından uygun olanların hayata geçirilebileceği ifade edildi.
Toplantıda konuşan Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş, Yozgat ASKF’nin kulüpler için bir köprü vazifesinde olduğunu söyledi. ASKF Başkanı ve Futbol İl Temsilcisinin, ne hakem komitesi başkanı, ne saha komiserlerinin başkanı ne de il disiplin kurulu başkanı olmadığını geçen sezon ASKF ve Futbol İl Temsilcisinin bu kurumları başkanı olarak görülerek hareket edildiğini dile getiren Bektaş, ‘’Bizler hangi maça hangi hakem atarın bilmeyiz, disiplin kuruluna sevk edilen oyuncuların alacağı cezayı disiplin kurulu başkanı ve üyeleri karar verirler. Bizler sadece arada köprüyüz. Sizler itirazlarda bulunursunuz bizler bu itirazları bir arzuhalci gibi düzenleriz. Geçen sezon sahada bir futbolcunun saçı rüzgardan dağılsa beni ve Futbol İl Temsilcisi kardeşimizi bildiler. Bu sene böyle olmayacak. Bizler iyi niyetler ile bir şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu sene ASKF disiplin kurulumuzu çalıştıracağız. Bu sene geçen yıllardan daha farklı olacak’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim