Geçen hafta Sarıkaya Belediyespor'a mağlup olarak liderliği tehlikeye atan Şefaatli Belediyespor, sahasında konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden İl Özel İdarespor'u 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu korurken en yakın rakibine ise 4 puan fark attı. 
Ligde sonucu merakla beklenen karşılaşmada lider Şefaatli Belediyespor, kendi sahasında Yozgat İl Özel İdarespor'u konuk etti. Çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçmesi beklenen karşılaşmada gülen taraf 3-1'lik skorla lider Şefaatli Belediyespor oldu. 
İki kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada lider Şefaatli Belediyespor 9 kişi ile güçlü rakibi Yozgat İl Özel İdarespor'u mağlup etti ve puanını 49'a çıkardı. 
Bu galibiyetle en yakın takipçisi Yozgat İl Özel İdarespor'a 4 puan fark atan lider Şefaatli Belediyespor böylece liderlik koltuğunu korumuş oldu. 
Çekişmeli geçen karşılaşmada Şefaatli Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri Hasan(2), Arif atarken bu gollere İl Özel İdarespor Nadir Gencel ile karşılık verdi. 
Gelecek hafta ise Şefaatli Belediyespor, Yozgat SHÇEKspor deplasmanına konuk olurken Yozgat İl Özel İdarespor ise güçlü rakibi Sarıkaya Belediyespor'u konuk edecek.

Editör: TE Bilişim