Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın amcasının oğlu MHP’li Devecipınar Belde Belediye Başkanı Duran Yıldız, İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı.
Devecipınar Belde Belediye Başkanı Duran Yıldız, “Boğazlıyan’a bölgemize hizmet borcum var. Boğazlıyan halkı bizlere her zaman çok destek oldu. Her kesimine yönelik çok güzel projelerim var” diyerek MHP’den İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Önlerinde çok çetin bir sürecin bulunduğunu belirten Yıldız, MHP olarak amaçlarının önce yerel seçimleri, ardından genel seçimleri kazanmak olduğunu vurguladı.
Boğazlıyan’a ve bölgeye hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağının altını çizen Yıldız, “Bilindiği üzerine nüfusu düşen beldeler önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan seçimlerden sonra kapatılacak. Bir dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Bilgim ve tecrübem ile Boğazlıyan MHP’den İl Genel Meclis Üyeliğini adayım.
Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Partimin aday göstermesi ve bölge halkının da destekleri ile Boğazlıyan bölgesine İl Genel Meclis Üyesi olarak hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim