Yozgat’ın hareketli çarşılarından olan ve özellikle köylerden gelen vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Un Pazarı çarşısı AK Parti ve CHP bayraklarıyla süslenerek siyasi bir havaya büründü. 
Seçimlere sayılı günler kala ataklarını hızlandıran siyasi partiler, seçmene ulaşabilecekleri her bölgede görsel materyallerle de seçmeni etkileme yarışına girdi. İktidar partisi AK Parti ile ana muhalefet koltuğunun emanet edildiği CHP, 7 Haziran seçimlerinde Un Pazarı’nda karşı karşıya geldi.
 
AK Parti il teşkilatının burada bulunması münasebetiyle parti çarşıyı parti bayrakları ve genel başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posteriyle donatırken, CHP’de 7 Haziran seçimlerinde kullanacağı parti karargahını yine Un Pazarı’nda açtı.

CHP bayrakları ve partinin birinci sıra milletvekili adayı Hasan Aslan Nurdoğdu’nun posterinin yer aldığı un pazarında iki partinin bayrakları da aynı direklerde kesişince vatandaşlar arasında çeşitli yorumlar yapıldı. Cumhuriyet Alanı dışında vatandaşların ikinci uğrak yeri olan Un Pazarı’nda her iki partide seçmeni kıskaca almaya başladı.

Editör: TE Bilişim