Yozgat’ta iki önemli siyasi partinin lideri konumunda bulunan  il başkanları ziyarette samimi diyaloglarıyla 7 Haziran seçimleri öncesi birlik, beraberlik ve dostluk mesajı verdi. 

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz MHP İl Teşkilatı’na yaptığı ziyarette MHP İl Başkanlığı görevine seçilen Ethem Sadef’e yeni görevinde başarılar diledi. Harun Lekesiz “Şahsınıza ve yönetim kurulu üyelerinize yeni görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hepimize memleketimiz adına hayırlı işler yapabilmeyi nasip etsin” dedi. MHP İl Başkanı Ethem Sadef’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bende başta şahsınıza tekrar seçildiğiniz görevinizde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için şahsım ve ülkücü camia adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
MHP İl Başkanı Ethem Sadef  Yozgat’ta herkesin  kardeşlik ortamını teneffüs ederek, aynı şehrin bir arada büyüyen evlatları olarak yetiştiklerini ve siyaset yapan siyasetçilerinde bu havayı bozmamaları gerektiğini ifade etti. MHP’nin de bir dönem iktidar ortaklığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Ethem Sadef, “Lakin iktidarlar gelip geçici, kalıcı olan insanlarımız, devletimiz ve bu şehirdeki dostluklarımızdır. Bunları zedelemeden siyaset yapma anlayışını benimsiyoruz” ifadelerini kullandı. 
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’de Sadef ile aynı görüşte olduğunu dile getirerek bu açıdan yürütülen siyasette kazananın Yozgat olacağına vurgu yaptı. Ziyaretin ilerleyen bölümlerinde ise samimi bir ortamda karşılıklı sohbet gerçekleşti.

Editör: TE Bilişim