AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, parti il binasında Halk Günü toplantısı yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. Halk gününe katılan vatandaşlar dertlerini Milletvekili Soysal’dan çocuklarına iş bulmalarını isterken, toplantıya katılan bazı çiftçiler ise buğday fiyatlarının düşük olduğunu, çiftçilerin zarar ettiğini söyledi.
Vatandaşların dertlerini tek tek dinleyen Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’tan Ankara’ya gelemeyen birçok vatandaşın bulunduğunu belirterek, “İlimizde ve ilçelerimizde toplantılar yaparak, vatandaşlarımızın dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Çözebildiklerimizi burada çözmeye, burada çözümlenmeyecek ve Ankara’da takip edilecek istekleri de not alıp Ankara’da takip ederek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz hükümet olarak devlet olarak halkımıza hizmet etmek onları kucaklamak onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bugün burada bu toplantılardan birini yapıyoruz” dedi.
KIŞLA KONUSU KESİN DEĞİL
Yozgat’a yapılan ve yapılması gereken yatırımlardan da bahseden Milletvekili Soysal, “Son günlerde Yozgat kamuoyunu oldukça meşgul eden ‘Askeri Birlik’ konusu var. Askeri birliklerin küçük şehirlere taşınması konusunda kesin bir şey yok. Ancak eğer askeri birlikler küçük şehirlere taşınacaksa, o şehirlerden biri de mutlaka Yozgat olacaktır” diye konuştu.
HASTANELER YAPILACAK
Yozgat ve Sorgun’a yapılacak hastaneler konusunda da bilgi veren Milletvekili Soysal, “Yozgat Merkeze yapılacak olan hastane kamu-özel sektör işbirliği ile yapılacak bir hastane. Bu hastanemizin sözleşmesi imzalandı. İnşallah bu yıl içerisinde çok modern bir hastanenin temelini atacağız. Sorgun ilçemize yapılacak olan hastane için de 10 Milyon lira ödenek ayrıldı ve bir iki aya kadar o hastanemizin de temelini inşallah atacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim