Milli İttifak Yozgat Milletvekili adayları Binat Doğan, Ekrem Demirel, Hulusi Şahin, SP İl Başkanı Ziya Koçak, Sorgun İlçe Başkanı Fatih Sungur, Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak ve BBP Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz’ın konuğu olan Milli İttifak heyeti, Yozgat’taki seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
Milli İttifak 1. sıra Yozgat milletvekili adayı Binat Doğan, insanlardan gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Halkın bir arayış ve beklenti içerisinde olduğunu kaydeden Doğan, Milli İttifak Hareketi’nin baraj sorunu olmadığı gibi iktidara talip, halkın alternatifi olacak tek siyasi parti, siyasi oluşum olduğunu söyledi. 
2. sıra adayı Ekrem Demirel de açıklamasında milli görüş hareketinin her zaman yönetim kademesinde halkın güvenini tesis etmiş başarılı bir oluşum olduğuna dikkat çekti.
Özellikle yerel yönetimlerde milli görüş tabanından gelen belediye başkanlarının muhalefette olmalarına rağmen başarılı bir yöneticilik örneği sergilediklerini ifade eden Demirel, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan Milli İttifak’ın çıkacağını söyledi. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. 

Editör: TE Bilişim