Muhtarların halkın seçtiği en temel temsilci olduğunu her fırsatta dile getiren AK Parti Yozgat milletvekili aday adayı Avukat Tuncay Şener, Muhtarlar Derneği’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; 
“Seçim hattı mahallinde bizlerin fikirlerini alan, dinleyen, milleti bizler aracılığı ile daha iyi anlamaya çalışan Tuncay Şener kardeşimize bu duyarlı düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu gün de bizleri ziyaret ederek mutlu etmiştir. Allah razı olsun, yolu açık olsun” dedi. 
Muhtarlara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Tuncay Şener, halk tarafından seçilen muhtarların halkın yansıması, aynası olduğunu belirterek; “Muhtarların fikirlerini önemsiyorum. Onlar halkın içinden çıkmış, halkın seçtiği, seçilmiş insanlar. Daha önce de ifade ettiğim gibi halk tarafından seçilen muhtarları her zaman dinlemek, onları tanımak ve onlarla halka ulaşmak gerekiyor. Bir muhtar işte deyip geçmek seçilmiş olmanın verdiği hakka terstir, sizlere hakkınızın teslim edilmemesidir. Benim bakışım bu yöndedir. O yüzden en küçük en dar çevrede dahi olsa seçilmiş olan her kişi kıymetlidir ve önemlidir. Halkın oyları ile seçilen muhtarlarımızın halkı daha yakından  tanıdığına inanıyorum. Seçim öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da muhtarlarla olan istişaremiz, diyalogumuz kesilmeyecektir” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim