Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Adayları Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, 4’üncü sıra milletvekili İskender Minara Yerköy’de düzenlenen sabah kahvaltısı ile tam destek verdi. 
Yerköy İlçe Teşkilatı tarafından Öğretmen evi yemek hanesinde düzenlenen sabah kahvaltısında konuşan Bozdağ, AK Partinin Türkiye genelinde elde ettiği ivmeyi 7 Haziran’da Yozgat’ta yakalayacağını söyledi. 
AK Partili milletvekili adayları başta olmak üzere, teşkilatlarla birlikte gece gündüz demeden sıkmadık el bırakmayacak şekilde vatandaşa ulaşacağını belirten Bozdağ, ülke gündemine dair değerlendirmelerde de bulundu. 
Bozdağ şöyle konuştu: “Ben 2001’de AK Parti kurulurken bu kadronun içinde bulunmam ve bu kadronun Yozgat cenahında, kurucuları arasından yer almanın şerefini yaşayanlardan bir tanesiyim. Partinin kurulmadan önceki durumu var o dönemde Ankara’da parti kurmak için çalışmalar yapıldığı yeni ilan edilmiş, ayrı parti kurulacağı açıklanmış ama partinin adı belli değil, ablemi belli değil, tüzüğü belli değil, programı belli değil, insanlar levhalarını nerelere tutacaklarını şimdiden planlayan bir noktaya gelmişti. Hiçbir harekete böylesi bir muhabbet, böylesine gönülden katkı, gönülden bir coşku nasip olmuşmudur bilmiyorum ama benim aklımın erdiği dönemde hiçbir siyasal hareket daha doğacağı belli olur olmaz böylesi bir heyecanı böylesi bir muhabbeti Türkiye’nin hiçbir partisi olmamıştır. Bu ilk olmuştur. Bir de herkes siyasetini bırakarak dün Anap’ta, MHP’de, CHP’de, DYP’de, Fazilette başka partilerde siyaset yapmış insanlar o siyasetleri bırakarak yeni bir yola çıkma gerektiğini, Türkiye için inandılar ve bir araya geldiler” dedi.
Toplantıya Bekir Bozdağ'ın yanı sıra AK Parti Yozgat Milletvekili Adayları Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, İskender Minar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve çok sayıda partili katıldı.
Bozdağ, gerçekleşen kahvaltı programı sonrası ilçe esnafını ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim