Yaklaşan genel seçimler öncesi Yozgat’ta ülkücüler ‘Gönül Seferberliği’ başlattı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda yaklaşan seçimler öncesi ülkücülere birlik ve beraberliği çağrısı yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatları tarafından ‘Gönül Seferberliği’ toplantısı yapıldı. Toplantıda partinin Yozgat’taki geleceği adına hem öz eleştiri yapıldı, hem de seçim öncesi birlik mesajları verildi.
Pazar günü saat 13:30’da Sedefler Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, MHP eski Milletvekillerinden Ahmet Erol Ersoy, Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Ayerdem, MHP eski belediye başkanlarından Ali Açıkgöz, İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Şahbaz, MHP Kadın Kolları Teşkilatı ve çok sayıda MHP’li katıldı.
 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, il ve merkez ilçe teşkilatı olarak ‘Gönül Seferberliği’ başlattıklarını söyledi.
Çınarer; “Bu toplantımızın gayesi 12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri için 40 yıldır bu davaya hizmet etmiş, gönül vermiş aziz dava arkadaşlarımızla birlikte ne yapabileceğimiz konusunda, Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara nasıl taşıyabileceğimiz konusunda bir fikir alışverişinde bulunmaktır” diye konuştu.
Çınarer’in kısa konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Editör: TE Bilişim