AKP AĞIR TAHRİBAT YAŞATTI
    MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada iktidarın açılım politikası ile başlattığı çaresizlik ve teslimiyetçiliğin referandum süreciyle devam ettiği belirtilirken, 7 buçuk yılı aşan iktidarı süresince AKP'nin neden olduğu ağır tahribatın toplumun bütün kesimleri derinden etkilediği vurgulandı.
    Yapılan yazılı açıklamada; “Son dönemlerde karmaşıklaşan ülke gündemi ekonomik sorunları gölgelemiş ve geri plana düşürmüştür.
    Türkiye gündeminde asıl konuşulması gerekenler unutturulmakta suni gündemler yaratılmaktadır.
    Buna karşılık hükümet cenahında ekonomideki sorunlara yönelik yeni arayışlar ve çabalar bir türlü ortaya çıkmamıştır. Türkiye işsizliğe, yoksulluğa ve teröre teslim olmuştur.
    İktidarın uzlaşmaz tavırlarına, dayatmacı anlayışına, bölücü terörle girdiği sıcak ilişkilere, yıkıcı projelere, uluslararası dayatmalara karşı teslimiyetine, onların demokrat olduğu iddialarına da inancımız kalmamıştır.
    Bu tarz bir anlayışın hazırladığı metine elbette hayır oyu vereceğiz. Anayasa paketi AKP'nin özel ihtiyaçlarıyla gizli gündemi ışığında şekillenmiştir” denildi.
MHP YOZGAT'TA GÜNDEMİ
KONUŞACAK
    Gelinen sürecin değerlendirilmesi ve Türkiye'nin gündemindeki sorunların, anayasa değişikliği, açılım politikası ve ülke ekonomisinin değerlendirileceği “Orta Anadolu Bölge İstişare Toplantısı”'nın Yozgat'ta yapılacağı açıklandı.
    Açıklama şöyle oldu: “MHP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen MHP Yozgat İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen çevre illerin yoğunlukla katılacağı “Orta Anadolu Bölge İstişare Toplantısı” Yozgat'ta 17 Temmuz 2010 Cumartesi Günü Galata Çamlık Otel de saat 10.30' da yapılacaktır.
    Bu büyük katılımlı toplantıya tüm Yozgatlı bayan hemşerilerimiz davetlidir.”

Editör: TE Bilişim