MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile birlikte sahaya inen ülkücüler Yozgat’ta çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan 7 Haziran’da MHP’nin başarısı için ter döküyor.

Gittiği her ilçede sevgi gösterisi ve yoğun ilgiyle karşılaşan MHP’li Durmaz’a sevgi seli devam ediyor. 
Ziraat konusunda tecrübesiyle dikkat çeken Sadir Durmaz, vekillik yaptığı dönem boyunca mecliste Yozgat’ın tarımsal sorunlarıyla ilgili yaptığı çalışmalar ve çabalar nedeniyle özellikle ilçelerdeki vatandaşların takdiri ve güvenini kazanmış durumda. Gittiği her ilçeden umutlu dönen MHP’nin adayları 7 Haziran’da MHP’nin Yozgat’ta başarı sağlayacağını ve Yozgat’ın bu defa geçmişte olduğu gibi yine MHP ile yürümeyi tercih edeceğini bildirdi. 

AK Parti’nin 4-0 iddiasına aynıyla cevap veren MHP’liler dört adayında gece gündüz demeden, sahada aktif mücadele gösterdiğini ancak buna karşın, iktidarın iddiasının kağıt üzerinde kalarak sahada 4-0 amaçlı bir çalışma göremediklerinin altını çizdi.

SORGUN’A ÇIKARMA YAPTILAR
 MHP 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi ilçe ziyaretleri ve programlarıyla bir dakika bile boş durmuyor. Yozgat’ta 7 Haziran seçimlerinin iddialı partisi olan MHP tüm adaylarıyla birlikte Yozgat’ı karış karış gezerek MHP’nin iktidarı için çalışıyor. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Sorgun’a çıkarma yaptı. 
Durmaz ve beraberindekiler Sorgun’da esnaf ziyaret edip, vatandaşla sohbet ederek hem seçim beyannamesinde yer alan vaatlerden bahsettiler hem de AK Parti iktidarına yönelik eleştirilerini dile getirdiler. 


Editör: TE Bilişim