Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Yozgat’ta önemli bir toplantı gerçekleştirmek için hazırlık yaptıklarını ve Yozgat’ın gelişim ile dönüşümü için bürokrasi ile Yozgat’ta bir araya geleceklerini bildirdi.

Abdulkadir Akgül, Yozgat’ın AK Parti iktidarı ile gelişim ve dönüşüm yaşadığını ifade ederek, 

“Önümüzdeki hafta içerisinde bürokrasi ile bir araya gelerek istişare toplantısı yapacağız. Bu toplantıda talep ve istekleri bir bir alırken diğer yandan da halka hizmet veren daire müdürlüklerinin sıkıntılarını masaya yatıracağız. Buradaki amacımız siyaseti, bürokrasisi, STK’ları ve iş dünyasını harekete geçirerek Yozgat’ı hep birlikte geliştirmek’ dedi. 

Toplantı konusunda l açıklamalarda bulunan Akgül, ‘Yozgat’ta yeni bir anlayış geliştirmek istiyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da Yozgat’a neler kazandırabiliriz diye hareket ederken diğer yandan da Yozgat’ta ki bürokrasiyi, STK’ları, iş dünyasını harekete geçirmek istiyoruz. Bunun ilk ayağı olarak önümüzdeki günlerde bürokrasi ile bir araya geleceğiz. Sorun ve beklentiler neler ise tek tek notlar alıp bu konuda çözümler arayacağız’ diye konuştu. 

BÜROKRASİ BAŞARI SAĞLAMALI

Halkın sorunsuz hizmet alması için AK Parti hükümetlerinin daire müdürlüklerinin şartlarını en iyi noktaya getirdiğine dikkat çeken Akgül, ‘Bizim hükümetimiz döneminde tüm müdürlükler en modern şartlarda hizmet vermeye başladı. Tabi bununla birlikte memurlar ve işçilerde özlük haklarında en iyi noktadalar. Bu noktada özellikle müdürlüklerden halkın en iyi hizmet almasını istiyoruz. Çünkü bu kurumlar halk içindir. Halkın sorun yaşadığı kurumlar istemiyoruz aksine halkın sorunlarının çözüldüğü müdürler ve memurlar istiyoruz’ ifadelerini kullandı.
Toplantı tarihinin önümüzdeki günlerde belirleneceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim