BBP Yozgat Milletvekili adayları, Yozgat’ta esnaf ziyaret edip, görüştükleri insanlara ‘Her evden bir oy’ taleplerini dile getiriyorlar.

            Her dükkâna, işyerine ayrı ayrı giren ve her esnafla, işyeri sahipleri ile tokalaşarak göz göze gelerek, elinden tutarak “ Her evden bir oy” istiyoruz diyerek seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Yeminli Mali Müşavir ve BBP Yozgat Milletvekili adayı Selahattin Şenliler, Yozgat esnafı ile buluştu.

            Şenliler; “Her evden bir oy istiyoruz. BBP’nin olmadığı bir meclis eksiktir, bölücülere, vatan hainlerine, yabancı sermaye uşaklığı yapanlara, içimizdeki İrlandalılara karşı, adı Türk olan nüfus cüzdanında Müslüman yazan, amma Türklüğe ve Müslümanlığa sövmeyi kendine şair edinmiş olan, Türk’e ve Müslüman’a söverek, bu milletin kutsallarına hakaret ederek Batı’dan aferin alanlara, Batı’dan prim alanlara karşı en erkek ses BBP’nin sesi olacaktır” dedi.

            Şenliler şöyle konuştu: “Biz siyaseti kendimiz, çevremiz zengin olsun diye yapmıyoruz. Çocuklarımız “Gemicik alsın” dünürlerimiz, bacanaklarımız holding sahibi olsun diye yapmıyoruz.

            Biz siyaseti dünyanın neresinde bir mazlum varsa onun hakkını, hukukunu korumak adına yapıyoruz. Bu nedenle Alperenler Mavi Marmara’da vardı. Çeçenistan dağlarında oldular. Bosna’da savaştılar.

             Zulüm ve haksızlık ancak BBP’nin iktidarında sona erecektir. Devletin imanı olan ve kaybolan Adalet güneşi BBP iktidarında yeniden doğacaktır” dedi. ve BBP iktidarı için her evden bir oy istiyoruz; bize her evden en az bir oy verin ve BBP’nin iktidar şafağını hep beraber söktürelim” 

 

Editör: TE Bilişim