Halkın Sesi Partisi (HAS) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Batuk, HAS Parti’nin tabanı olan, aynı zamanda toplumda karşılık bulan bir siyasi parti olduğunu söyledi.

            Kısa bir süre önce Saadet Partisi’nden ayrılan Numan Kurtulmuş genel başkanlığında kurulan HAS Parti’nin seçim öncesi çalışmaları devam ediyor. Dün Yozgat’a gelen HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan ve Mehmet Batuk, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu. HAS Parti İl Başkanı Şahin Kılınçarslan, Merkez ilçe Başkanı Nuri Özcanüstündağ, Teşkilat Başkanı Feramuz Gencer ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Özdemir ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Arslan ve Batuk, Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’a seçim öncesi iddialı açıklamalarda bulundular.

            Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan, HAS Parti’nin genel siyaset anlayışındaki gruplaşmayı kesinlikle kabul etmediğini söyledi.

            Başbakanın eski siyaseti eleştirirken eleştirdiklerini yaptığını ileri süren Arslan; “Bizim üslubumuzun önemli farkları var. Bizim derdimiz kavga, gürültü değil. Numan Bey toplumun bütün kesimleri tarafından kabul edilmiş bir genel başkan. Bizde bu işin gönüllüleri var. Potansiyel bir kitlemiz var” dedi.

            Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Batuk da HAS Parti’nin siyasi yapısından ve hedeflerinden bahsetti.

            Kurulalı henüz kısa bir zaman olmadan seçim sürecine girmenin şanssızlığını yaşadıklarını söyleyen Batuk;

             “Eğer önümüzde 1 yıl gibi bir süre olsaydı seçimler için bu gün Türkiye’nin birinci partisi olamasak da ikinci partisi olacaktık” dedi.

            “Türkiye’nin geleceğini inşa amacı ile yola çıktık” diyen Batuk, yeni bir anlayış ve yeni bir merkez oluşturduklarını belirterek; “Toplumda bir tabanımız, bir karşılığımız var.

            Türkiye’nin geleceğinin önemli bir merkezini oluşturuyoruz. Halkın genel başkanımız Numan Kurtulmuş ve partisine bakış açısı çok farklı ve temiz” diye konuştu.

ÜYE KAYDI YAPIYORLAR

            HAS Parti’nin genel merkezden gelen otobüsü dün gün boyu Cumhuriyet Meydanı’nda üye kaydı yaptı.

Editör: TE Bilişim