HAS Parti MYK Denetçi Üyelerinden 20. Dönem Yozgat Milletvekili Dr. Kazım Arslan ve 20. Dönem Kırşehir Milletvekili Cafer Güneş ile GİK üyesi 21. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk Çekerek İlçesinde ziyaretlerde bulundular. 

            Çekerek İlçe Başkanı Necmettin Kayhan'ın ev sahipliğinde yapılan ve Yozgat İl Teşkilat Başkanı Feramuz Gençer, Akdağmadeni İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Yerköy İlçe Başkanı Çavuş Başer ile il ve ilçe teşkilat mensuplarının da katıldığı çalışmalarda, ilçede bulunan dernek, oda, yerel basın ve kooperatifler gibi medya ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çarşı ve sanayi sitesi esnafı da ziyaret edildi.

            Ziyaretlerde, Çekerek Belediye Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası, gibi kurum ve kuruluşların yöneticileriyle yapılan görüşmelerde HAS Parti'nin ülke meseleleri ile ilgili görüşleri ve çözüm önerileri paylaşıldı.

            Ziyaretin ikinci durağı Beyyurdu Beldesi oldu. Beyyurdu Beldesi ilçe merkezi ve sanayi sitesinde yapılan kahve toplantıları ile Çekereklilere Has Parti'nin farklı siyaset üslubu anlatıldı.

            Çekerek' de gerçekleştirdikleri ziyaretlerden ve halkın teveccühünden oldukça memnun olduklarını ifade Dr. Kazım Arslan, Çekerek’te sokaktaki insanların sorunlarını dinlediklerini, esnafla bir araya gelip parti politikalarından bahsettiklerini söyledi.

            Arslan; “Çekerek ilçemizde toplumun değişik kesimlerinden çok sayıda insanlarımızla, yöneticilerle konuştuk, dertleştik; sokaklarda insanlarımızla sohbet ettik. Memnuniyetle gördük ki, Halkımızın Has Parti'mize karşı büyük bir alaka ve sempatisi vardır. Bizim farklı siyaset üslubumuz dikkatle izlenmekte ve yorgun Ak Parti iktidarının yegâne alternatifi olarak Has Parti'miz görülmektedirler. HAS Parti, milletimizin toparlanma adresi olacaktır. İktidar ve muhalefetin bitmek bilmeyen kavgacı siyaset anlayışından milletimiz bıkmış ve ciddi bir arayış içerisindedir” dedi.

            “Bizim gündemimizde gerilim ve çatışma değil, 129,5 milyar dolardan 266,3 milyar dolara çıkarılan dış borçlar; 2,7 milyar dolardan 30 milyar dolara çıkan kredi kartı borçları; yüzde 5700 artarak 1,4 milyar dolardan 81,2 milyar dolara çıkan tüketici kredileri ve bu borç ekonomisinin insanlarımızı içine düşürdüğü çıkmaz ve bu çıkmazdan nasıl çıkılacağı ile ilgili çözüm öneriler vardır” diyen Arslan; “Bu yüzden de HAS Parti, soğuk savaş döneminden kalma bu kavgacı ve seviyesiz siyaset anlayışının yegâne alternatifidir ve halkımızın yegâne umududur.

            Ehveni şer dönemi bitmiştir, iyisi gelmiştir. Milletimiz iki kötüden birini tercih etme mecburiyetinde değildir. Çünkü artık Halkın Sesi vardır. Memnuniyetle görüyoruz ki, milletimiz HAS Parti'ye destek olacak, bu taze fidanı yaşatacaktır" diye konuştu.

HAS PARTİ DİVAN

TOPLANTISI YAPILDI

            HAS Parti Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısı Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirildi.

     Parti binasındaki toplantıya HAS Parti Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sünnetçioğlu, İl Başkanı Şahin Kılıç, İlçe Başkanı Uğur Karakoç, partinin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

     Ahmet Sünnetçioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de her şeyin güllük gülistanlık olmadığını belirterek, ''Başbakan toz pembe bir tablo çiziyor ama halkın arasına girildiği zaman halk bunu söylemiyor. Özellikle esnaf siftah etmeden iş yerini kapatıyor. Bunu Boğazlıyan'da da esnafımıza sorsak söyleyecektir.

            Çiftçi kardeşlerimiz yine aynı şekilde. Ürünü para etmiyor. Halkın içine girildiği zaman, halkın sesi dinlendiği zaman, fabrikası olan, iş yeri olan, çiftçi olan, yani tüm kesim zor bir dönemden geçiyor'' dedi.

     İlçe Başkanı Uğur Karakoç ise partinin durup dururken ortaya çıkmadığını belirterek, ''Türkiye tarihine bakıldığı zaman halkı temsil etmek amacıyla çok sayıda partiler halkın ismini kullanarak partiler kuruldu.

            Ama bunlar maalesef sadece Ankara'da kurulmakla kaldı. Biz ise Genel Başkanımız sayın Numan Kurtulmuş önderliğinde ekibi ile birlikte halkı temsil etmek amacıyla ve halkın büyük bir teveccühü ile 28 gün gibi kısa sürede Türkiye'de teşkilatlanma çalışmasını il, ilçe ve beldelerde yaptık'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim