Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alp Doğan, ziyaretleri Kapsamında Aydıncık ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatını, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Bekir Gürel, Yeni seçilmiş olan Aydıncık Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tekçam’a hem hayırlı olsun, hem de yaklaşan milletvekilliği seçimleri için mahalle muhtarlarını ve esnafları nezaket ziyaretinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.
Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alp Doğan, Ziyaretlerini Aydıncık’ın Sesi Gazetesinde değerlendirdi. Doğan Muhtarların Önemini Vurguladı.
Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alp Doğan Konuşmasının devamında seçim çalışmalarımız kapsamında milletvekilliği makamını hizmet makamı olarak gördüklerini belirterek, milletvekili olduğu takdirde tüm ilçelere eşit hizmet götürülmesi için çalışacağını söyledi. Doğan, "Tek hedefim İlimizi bir bütün olarak kabul edip, Başkentte temsil etmek ve insanlarımız için hizmet üretebilmek" dedi. 
İlimize hizmet konusundaki ideallerinden hiçbir şey kaybetmediğini dile getiren Doğan, "Hedefimiz kentimizin, sürekli gelişen, kalkınan, büyüyen  şehir haline gelmesidir. Aydıncık İlçemize de ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik dedi.” 
Aydıncık Ak Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak ve Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler ve teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim