Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkan Yardımcısı Durak Arıkan, Tunus’ta başlayıp, Mısır’a sıçrayan olaylara dikkat çekerek; “Son günlerde dünya ülkelerinde meydana gelen olaylara bakıldığı zaman insanın psikolojisi bozulmakta, üzülmekteyiz. Hiçbir şey demokrasinin huzurun ve güvenin yerini tutmaz. Dünya genelinde olan olayları izleyerek ülke olarak daha dikkatli olmamız gerekir” dedi.
    Dünyada yaşanan olayları ibretle izlediğini söyleyen BBP İl Başkan Yardımcısı Durak Arıkan, Türkiey’de gerek siyasilerin gerekse vatandaşların problemlere yaklaşırken daha dikkatli, uyumlu, anlayışlı olması gerektiğini söyledi.
    Arıkan, yaptığı yazılı açıklamada demokrasinin insanların yaşamında huzur veren bir sistem olduğuna dikkat çekti.
    Arıkan şunları söyledi:
    “Türkiye’mizde gerek siyasiler gerek vatandaşlarımızın yaşam içerisinde problemlere yaklaşırken daha dikkatli, uyumlu, anlayışlı olmamız her zaman kendimiz ve memleketimiz için faydalı olacaktır.
    Ülke genelinde siyasilerimize büyük görev düşmektedir. Daima sağduyulu olmalıyız. Karımızdakine saygı duymalıyız, kırıcı olmadan herkes bulunduğu yerde üstlendiği görevi devam ettirmelidir. Özellikle vatandaşın gençlerin yanlı yönlendirmemeleri yanlış beyanlarda bulunmamalıdır.
    İktidarda muhalefette gerekeni yapmalı doğru ne ise o takip edilmeli çünkü huzur ve güven kayıp olduğu zaman tekrar elde etmek zor olmakta, eski düzene gelmek için yıllar almaktadır.
    Tekrar ifade etmeliyim ki dünya genelinde olan olaylara iyi takip etmeliyiz. İyi tahlil etmeliyiz ve aynı hatalara kesinlikle düşmemeliyiz bu vatan bizim bu insanlar bizim için çok değerlidir.”
Editör: TE Bilişim