AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclisi Üyesi Cevdet Aslan, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclisi üyelerini grup yollarının yapılması konusunda bir kez daha eleştirdi. Yenifakılı’nın bu yollar yapılmadığı için olumsuz etkilendiğini dile getiren Cevdet Aslan, “Boğazlıyanlı üyeler bu grup yolunu neden yaptırmıyorlar? Bu yol bağlantı yolu, duble yola bağlantısı var, senelerdir Yenifakılı’yı üvey evlat olarak görüyorsunuz” diye eleştirdi.
AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Avşar, “Biz Boğazlıyan meclis üyesiyiz, sende Yenifakılı. Herkes kendi işini yapsın, kendi ilçesine baksın” cevabını verdi.
Araya giren CHP Yenifakılı İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Aslan ise, “Kavga etmeye gerek yok. Söz konusu yolun 4 kilometresi Boğazlıyan sınırlarında kalıyor. Yaptırırlarsa iyi olur” uyarısında bulundu.
Meclisin en yaşlı üyesi CHP’li Ahmet Başkal da, ilçecilik yapmanın doğru olmadığını, her toprağın Yozgat toprağı olduğunu vurgulayarak, “Biz Yozgatlıyız, et tırnaktan ayrılmaz. Nereye ne yapılırsa iftihar edelim” diyerek, AK Partililerin tartışmasına noktayı koydu.
Haber:Mustafa TEKER

Editör: TE Bilişim