Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Onur Kaytan, parti il yöneticileriyle birlikte AK Parti ve Saadet Partisi’ne iadeyi ziyarette bulundu.

            CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan burada yaptığı açıklamada, Türk siyasetine hizmette bulunan Necbettin Erbakan'ın vefatı dolayısıyla Saadet Partisine taziyeye geldiklerini ifade etti.

             Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ali İhsan Çelikkaya ise, ''CHP'li arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bizi ziyarete gelen ikinci parti oldular. Daha önce BBP'den arkadaşlar ziyaretimize gelmişlerdi.

            Biz hocanın talebesiyiz diyenlerden daha vefalı olduklarını gösterdiler'' şeklinde konuştu.

            CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan ve beraberindekiler daha sonra AK Parti İl teşkilatını ziyaret etti. Kaytan burada yaptığı açıklamada ise İl Başkanı Fahri Açıkgöz'ün göreve başladığında kendilerine ziyarete bulunduklarını, bu nedenle iadeyi ziyaret yapmayı uygun gördüklerini bildirdi.

            Demokrasinin olmazsa olmazı siyasi partilerin her zaman birbirlerinden fikir alışverişi yapması gerektiğini vurgulayan Açıkgöz ise, ''Farklı partilerden siyaset yapsak da, farklı düşüncelere sahip olsak da hepimiz demokrasi ve milletimiz için çabalıyoruz, biz Yozgat için halkımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız'' dedi.

Editör: TE Bilişim